Ontwerp

Wij creëren doordachte, duurzame en toekomstbestendige ontwerpen. Denk hierbij aan exterieur en interieur van (drijvende) woningen, tiny-houses, nieuwbouw en verbouw. Maar ook ruimtelijke plannen, plattegronden en vele andere bouwkundige en maritieme projecten pakken wij graag aan!

Bij ons kunt u terecht voor de realisatie van gedetailleerde CAD tekeningen, handschetsen, 2D CAD- en schetsplattegronden en -doorsnedes.

3D modelling

Wij vertalen ieder concept, ontwerp, schets en tekening naar een doordacht en uitgewerkt 3D model. Deze modellen dienen perfect ter ondersteuning in de realisatie (bouwondersteuning), presentatie (vergunningstrajecten) of visualisatie van uw project. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde software, zoals 3DsMax, waarmee geen visuele uitdaging ons te gek is!

Bij ons kunt u terecht voor het modelleren van gedetailleerd 3D (concept) modellen, 3D plattegronden en 3D doorsnedes.

Visualisatie

Wilt u uw plannen en ideeën laten visualiseren? Van schets naar 3D model tot fotorealistische impressie en Virtual Reality, wij helpen u graag verder! Bij het visualisatie proces kijken wij iedere keer weer zorgvuldig naar materiaal en detail zodat uw project visueel op z´n sterkst zal zijn. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van geavanceerde software zoals Vray en Unreal Engine. Voor de juiste visualisatie passend bij uw project zit u bij ons dus goed.

Bij ons kunt u terecht voor het creëren van fotorealistische exterieur en interieur impressies, 3D fly-through animaties en Virtual Reality experiences.

Vormgeving

Soms vraagt een project om meer dan alleen een ontwerp en visualisaties en is het ook wenselijk om hier een huisstijl omheen te ontwikkelen. Bij Noord Creatives hebben we de juiste kennis en tools in huis om uw project een krachtige uitstraling te geven. Dit doen we door het maken van een herkenbaar en uniek beeldmerk en verschillende grafische uitingen op maat voor website, social media en iedere andere gewenste grafische toepassing.

Wij ontwerpen high-end presentatie materiaal en grafische uitingen voor verschillende doeleinden. Ook kunnen wij hoge kwaliteit drone footage en foto-reportages van uw project opleveren.

Graag spreken wij met u af om kennis te maken,
creatieve gedachten te wisselen of om samen te werken.

U ook met ons?

Yes!