Hallo!

Wij zijn Noord Creatives. Een jong, fris en creatief bureau gevestigd in de Friese hoofdstad, Leeuwarden.

 

Wij denken mee, visualiseren en ondersteunen bij de meest uiteenlopende creatieve vraagstukken; van schets tot 3D visual, wij helpen je graag!

Bij de veel van onze projecten laten we ons graag inspireren door onze omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan architectuur of de natuur. Het waaien van de wind door een rietkraag, een rimpeling in het water of de stapeling van gebouwen in de stad geven ons inspiratie bij het ontwerpproces en kunnen een speels en spannend effect creëren. We proberen daarnaast altijd duurzame en toekomstbestendige materialen en systemen in onze ontwerpen en 3D modellen te verwerken. We volgen de ontwikkelingen hiervan dan ook op de voet.

Waarmee kunnen wij helpen?

Ontwerpen

Wij ontwerpen jouw droom woning, op water of land! Denk hierbij aan het interieur en exterieur van (drijvende) woningen en tiny-houses. Maar ook ruimtelijke plannen, plattegronden en vele andere bouwkundige projecten pakken wij graag aan!

3D modelleren

Wij vertalen ieder concept, ontwerp, schets en (2D CAD) tekening naar een doordracht en uitgewerkt 3D (concept) model. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde 3D software waarmee geen visuele uitdaging ons te gek is!

3D visualisaties

Wil jij je plannen en ideeën laten visualiseren? Van schets naar 3D model tot fotorealistisch impressie, wij doen het graag! Hierbij kijken we iedere keer zorgvuldig naar materiaal en detail. Voor de juiste visualisatie passend bij jouw project zit je bij ons dus goed.

Ons team

Nico Grasman

Eigenaar, 3D ontwerper & grafisch vormgever

Alwin Minks

Bouwkundig ontwerper bij Minks Ontwerp

De kracht van samenwerken

Noord Creatives x Minks Ontwerp

Jaren geleden begon onze unieke samenwerking. Alwin had een bijzonder idee en zocht iemand die dit kon visualiseren. Sindsdien komen we regelmatig samen om de meest uiteenlopende concepten te bedenken én uit te werken.

Beiden hebben we interesse voor architectuur en duurzaamheid en willen we graag vernieuwende, duurzame ontwerpen creëren. We zijn goed op elkaar ingespeeld, dagen elkaar uit en brengen elkaar in balans bij het ontwerpproces. Onze ideeën zijn soms eigenzinnig en gedurfd, maar ons doel is altijd om doordachte ontwerpen te maken voor levensgenieters die op zoek zijn naar iets bijzonders. We kruipen echt in de huid van de opdrachtgever. Samen zorgen we dat het ontwerp net dat beetje extra krijgt!

Door onze expertise en meer dan 25 jaar ervaring te bundelen kunnen we een totaalpakket bieden: van schetsontwerp tot gedetailleerde tekeningen, plattegronden en doorsnedes, fotorealistische visualisaties en impressies van interieur en exterieur, 3D modellen en high-end presentatiemateriaal.

Benieuwd naar onze gezamelijke werkwijze en projecten? Vraag dan onze brochure aan!

Graag spreken wij met je af om kennis te maken,
creatieve gedachten te wisselen of om samen te werken.

Jij ook met ons?

Yes!