Friese Woonboerderij

Het was de wens van opdrachtgevers om van hun kleine en pittoreske woonboerderij, te midden de Friese landerijen, hun droomwoning te maken. Ze vroegen ons om hun wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te werken. In samenwerking EDB Bouw hebben we een geheel nieuwe indeling van de begane grond bedacht en uitgewerkt. We hebben artistieke impressies van alle ruimtes mogen creëren; een mix van landelijk, met een industriële ‘touch’ en veel aardse tonen. Gezellig & knus en met uitnodigende, lichte en ruime vertrekken.

Leefkeuken
De lay-out samen met het algehele ontwerp van de keuken zijn een prachtige vertaling, perfect passend bij de wensen van de opdrachtgevers. Een gezellige en ruime leefkeuken met kookeiland, voldoende kastruimte en high-end apparatuur. De antracietkleurige matte zijfronten en donkergekleurde compositie keukenblad op het kookeiland contrasteren harmonieus met de eikenhoutkleurige fronten, ontbijtcorner en rustiek houten schuifdeuren.

Slaapkamer
Op de begane grond bevindt zich de karakteristieke ‘mastersuite’; een ruime en rustgevend slaapkamer gelegen op het zuidoosten, wanneer de aangrenzende schuifpui naar het inpandig terras wordt geopend wandel je zo de prachtige tuin in met zicht over de landerijen en aangrenzend vaarwater, door de teruggevallen gevel blijft privacy behouden en is het er in zomermaanden heerlijk koel. De slaapkamer is voorzien van alle gemakken, zo is er ruim voldoende kastruimte, een grote televisie, elektrische gordijnen, vloerverwarming en is er toegang tot een eigen ruime badkamer.

Badkamer
De lichte marmer vloer en werkblad, de eikenhouten details, licht blauwe visgraad tegels en de karakteristieke en authentieke koeienraampjes (welke zijn zo gepositioneerd dat privacy behouden blijft maar je toch kunt blijven genieten van het landelijke weidse uitzicht) zorgen in deze ruimte voor een rustgevend en harmonieus resultaat. De donkere fronten van het meubel samen met zwart gekleurde metalen details matchen daarnaast prachtig met de algehele ontwerptaal binnen dit project.

Meer weten over dit project of zelf ook zo’n wens? Neem gerust contact op, wij vertellen je er graag over!

Geleverde diensten:
Ontwerp, 3D modelling & visualisatie
Meer informatie:
info@noordcreatives.nl