Ontwerp – Bedrijfskantine

Bij Weldmij hebben ze niet alleen uitgebreide kennis binnen de staal- en aluminium verwerkende industrie bij alle voorkomende kwaliteitsaspecten, ook weten ze wat gezelligheid is! Echter ontbrak er nog een knusse kantine op het hoofdkantoor in Drachten, waar ze die kennis van ‘gezelligheid’ met elkaar kunnen delen.

In opdracht van Weldmij hebben we de wensen en eisen van de nog te realiseren kantine in kaart gebracht, dit hebben vervolgens vertaald naar een gedetailleerd 3D model en visualisaties. Het doel: een realistisch beeld van het eind resultaat creëren zodat ze daarmee de juiste materialen en items kunnen aanschaffen en zo dus gemakkelijk en snel door kunnen met de (op)bouw van deze ruimte.

Het resultaat: mooie realistische visuals, een tevreden klant en prachtige kantine in aanbouw (we kunnen niet wachten om hier gezellig een biertje te komen drinken)!

Ook opzoek naar een nieuwe look voor uw bedrijfskantine? Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Geleverde diensten:
Design / 3D modelling & visualisation
Meer informatie:
info@noordcreatives.nl